Politica de confidențialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Drag Flowers S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Pictor Octav Bancila 33 Ap. 3, jud. Cluj, numar de ordine in Registrul Comertului J12/2939/2016, Cod unic de identificare 36383195, are obligatia de a administra in conditii de siguranta și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul aleflor.ro va dati consimtamantul in mod expres și neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii S.C. Drag Flowers S.R.L. și sa fie prelucrate și folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Drag Flowers S.R.L. este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare și de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Drag Flowers S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. Drag Flowers S.R.L.

S.C. Drag Flowers S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Drag Flowers S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime și le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. S.C. Drag Flowers S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc și sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata și trimisa la adresa S.C. Drag Flowers S.R.L. din Cluj-Napoca, Str. Pictor Octav Bancila 33 Ap. 3, jud. Cluj. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informaţii generale colectate de aleflor.ro

aleflor.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice și juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor și de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la suport@aleflor.ro sau la numărul de telefon: 0745.675.121